Latest Movie :

Terminator - Collection (1984-2009)

The Terminator (1984)

Στο κοντινό μέλλον, μετά από επανάσταση στο χώρο της τεχνολογίας, ο υπερ-υπολογιστής Skynet αναπτύσσει ταχύτατα τη νοημοσύνη του. Σύντομα προκαλεί πυρηνικό πόλεμο με σκοπό την εξόντωση του δημιουργού του, του ανθρώπου. Η μόνη ελπίδα των ανθρώπων είναι μια ομάδα επαναστατών με ηγέτη τον Τζων Κόνορ. Όταν το 2029 είναι πλέον φανερό ότι Κόνορ θα οδηγήσει τους ανθρώπους στη νίκη, ο Skynet στέλνει πίσω στο χρόνο (12 Μαΐου 1984) έναν σάιμποργκ εξολοθρευτή του τύπου Τ-800 (Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ) με σκοπό να δολοφονήσει τη μητέρα του Κόνορ (Λίντα Χάμιλτον), πριν καν φέρει στον κόσμο τον Τζων. Συγχρόνως και η πλευρά των ανθρώπων στέλνει πίσω στο χρόνο έναν στρατιώτη (Μάικλ Μπιιν) για να την προστατεύσει.

Σκηνοθεσία: James Cameron
Πρωταγωνιστούν: Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Michael Biehn, Paul Winfield, Lance Henriksen
Είδος: Φαντασίας, Περιπέτειας, Δράσης
Διάρκεια: 107 '









Terminator 2: Judgment Day (1991)

1984: Εμφανίζεται ο πρώτος εξολοθρευτής. Στόχος του η Σάρα Κόνορ, η μελλοντική μητέρα του Τζων Κόνορ, του αρχηγού της ανθρώπινης αντίστασης ενάντια στις εξελιγμένες νοήμονες μηχανές του μέλλοντος. Ο σατανικός υπολογιστής Σκάινερ στέλνει το 1991 ένα δεύτερο εξολοθρευτή πολύ πιο εξελιγμένο από τον πρώτο. Στόχος του τώρα είναι ο ίδιος ο Τζων Κόνορ, στην ηλικία πια των 10 ετών. Η ανθρώπινη αντίσταση δεν μένει όμως με σταυρωμένα τα χέρια. Ο ίδιος ο Τζων Κόνορ προγραμματίζει έναν εξολοθρευτή ίδιο με τον πρώτο και τον στέλνει για να τον προστατέψει. Η σύγκρουση μεταξύ των δύο Eξολοθρευτών είναι πια αναπόφευκτη.

Είδος: Δράσης, Επιστημ. Φαντασίας, Σασπενς
Σκηνοθέτης: James Cameron
Πρωταγωνιστούν: Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Canny Cooksey, Castulo Guerra, Earl Boen
Διάρκεια: 137'
Παραγωγής: 1991
Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 12 Δεκεμβρίου 1991







Terminator 3: Rise of the Machines (2003)



Η Ημέρα της Κρίσης για τον John Connor,μελλοντικό αρχηγό της οργάνωσης των ανθρώπων ενάντια στις μηχανές, δεν απεφεύχθη, απλά αναβλήθηκε. Αυτή τη φορά μια Terminatrix, έρχεται με την αποστολή να τον εξολοθρεύσει, μαζί με όλους όσους θα σταθούν στο μέλλον εμπόδιο στην κυριαρχία των μηχανών. Ένα πανομοιότυπο του T-1000 καταφθάνει με σκοπό να προστατεύσει τον Connor και την ανθρωπότητα από τη νέα θανάσιμη απειλή.

Είδος: Επιστημονικής Φαντασίας
Παραγωγής: 2003
Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 22 Αυγούστου 2003
Ημερομηνία κυκλοφορίας DVD: 2003
Σκηνοθέτης: Jonathan Mostow
Ηθοποιοί: Arnold Schwarzenegger, Nick Stahl, Claire Danes, Kristanna Loken, David Andrews
Διάρκεια: 109'



                                                         





Terminator Salvation (2009)

Η νέα ταινία λαμβάνει χώρα εν έτη 2018 σε ένα μεταποκαλυπτικό περιβάλλον, όπου ο John Connor ηγείται της αντίστασηςκατά του Skynet και του στρατού των Terminators. Όμως αυτά που πίστευε ο Connor, αλλάζουν όταν εμφανίζεται οMarcus Wright, ένας άγνωστος του οποίου η τελευταία μνήμη είναι ότι ήταν μελλοθάνατος. Ο Connor πρέπει νααποφασίσει αν ο Marcus έρχεται από το μέλλον ή το παρελθόν. Καθώς ο Skynet ετοιμάζει τη τελική τουεπίθεση, οι Connor και Wright ξεκινούν για μια οδύσσεια που θα τους οδηγήσει στην καρδιά των επιχειρήσεων του Skynet, όπου θα ανακαλύψουν ένα τρομερό μυστικό. Η ταινία Terminator Salvation, αποτελεί την τέταρτη σε σειρά συνέχεια του γνωστού «εξολοθρευτή» και θα προβληθεί το 2009. Εντύπωση προκαλεί ένα σχέδιο από τους…μηχανικούς πρωταγωνιστές της ταινίας, που δεν είναι άλλο από μια μοτοσικλέτα – ρομπότ με «κακές» προθέσεις.
Φαίνεται πως ο James Cameron, σκηνοθέτης των τριών προηγούμενων αλλά και το επικείμενου «εξολοθρευτή», τα πάει καλά με τις μοτοσικλέτες. Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε την σκηνή της καταδίωξης με τον πρώην ηθοποιό (;) νυν κυβερνήτη της Καλιφόρνια, Σβαρτσενέγκερ, να οδηγά μια Fat Boy Harley Davidson στο πρώτο sequel;Στον τέταρτο «εξολοθρευτή» λοιπόν, η ανθρωπότητα θα έχει να αντιμετωπίσει εκτός των άλλων και μία φονική μοτοσικλέτα ρομπότ. Με bio-industrial σχεδιασμό, η μοτοσικλέτα – εξολοθρευτής ρυθμίζει την γωνία κλίσης της, ανάλογα του ρυθμού περιστροφής των μυδραλίων που είναι τοποθετημένα εκατέρωθεν των πλευρών της.

Είδος: Περιπέτεια
Παραγωγής: 2009
Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 4 Ιουνίου 2009
Σκηνοθέτης: McG
Ηθοποιοί: Christian Bale, Anton Yelchin, Sam Worthington, Moon Bloodgood, Common
Διάρκεια: 115'



Share this article :
 
Support : Copyright © 2011. Filmer-Club - All Rights Reserved
Template Created by Filmer-Club
Proudly powered by Blogger