Latest Movie :

Final Destination-Βλέπω το Θάνατό σου (2000-2011)


Final Destination - Βλέπω το Θάνατό σου 1 (2000)


Όταν ένα αγόρι έχει ένα προαίσθημα για τη συντριβή του αεροσκάφους της πτήσης 180, το λέει στους φίλους του οι οποίοι, ακούγοντάς τον, δεν επιβιβάζονται στο συγκεκριμένο αεροσκάφος. Λίγο αργότερο η πτήση 180 συντρίβεται στο έδαφος σκοτώνοντας όλους τους επιβαίνοντες. Όμως οι φίλοι που γλύτωσαν, αρχίζουν να σκοτώνονται ο ένας μετά τον άλλο κατά μυστηριώδη τρόπο...

Είδος : Θρίλερ - τρομου
Παραγωγής : 2000
Διάρκεια : 97'
Σκηνοθέτης : James Wong
Ηθοποιοί : Devon Sawa , Ali Larter , Kerr Smith , Kristen Cloke









Final Destination 2 - Βλέπω το Θάνατό σου 2 (2003)


Αυτή τη φορά η Kimberly πηγαίνοντας εκδρομή με τους φίλους της οραματίζεται ότι ένα μεγάλο ατύχημα πρόκειται να συμβεί στο δρόμο και καταφέρνει πέρα από τη ζωή της να σώσει και τη ζωή μερικών ακόμα οδηγών. Ο Χάρος όμως όταν "βγαίνει παγανιά" δεν κάνει βιαστικές δουλειές αλλά λειτουργεί έχοντας οργανωμένο σχέδιο. Για το λόγο αυτό οι επιζώντες αν θέλουν να γλιτώσουν από το θάνατο θα πρέπει να ξεφύγουν από το σχέδιο του έχει καταστρώσει ο θάνατος για αυτούς.

Είδος : Θρίλερ-Τρομου
Παραγωγής : 2003
Διάρκεια : 100'
Σκηνοθέτης : David R. Ellis
Ηθοποιοί : Ali Larter , A.J. Cook , Andrew Downing , Michael Landes , Terrence "T.C." Carson
  



                                                            



Final Destination 3 - Βλέπω το Θάνατό σου 3 (2006)


Μόλις έχουν τελειώσει το Λύκειο και η Wendy μαζί με τη παρέα της ξέγνοιαστοι πλέον κανονίζουν να το γιορτάσουν σε ένα λούνα παρκ.Ενώ όλα δείχνουν υπέροχα, τη στιγμή που ετοιμάζονται να ανέβουν για μια ξέφρενη βόλτα στο roller-coaster η Wendy βλέπει ένα όραμα πως πρόκειται να συμβεί ένα τραγικό δυστύχημα στο τρενάκι αυτό και πως όλοι πρόκειται να καταλήξουν νεκροί.Όντας τρομοκρατημένη αποβιβάζεται προτρέποντας και τους υπόλοιπους να πράξουν το ίδιο. Ο Kevin κατεβαίνει μαζί της και η παρεξήγηση που δημιουργείται μεταξύ μελών της παρέας οδηγεί μερικούς ακόμα να εγκαταλείψουν το τρενάκι.Λίγο μετά το συμβάν, όσοι παρέμειναν στις θέσεις τους βρίσκουν τραγικό θάνατο. Οι τυχεροί επιζήσαντες όμως δεν αποδεικνύονται και τόσο τυχεροί αφού ο Χάρος έχει επιμονή, πείσμα και προπάντων σχέδιο που όπως φαίνεται δεν του αρέσει καθόλου να του το αλλάζουν.Τώρα πλέον η Wendy, ο Kevin και τα υπόλοιπα παιδιά θα κληθούν να αντιληφθούν έγκαιρα το θανάσιμο κίνδυνο που διατρέχουν και να βρουν τρόπο να το καταπολεμήσουν πριν έχουν αναδρομικό μαρτυρικό τέλος.

Είδος : Θρίλερ-Τρομου
Παραγωγής : 2006
Διάρκεια : 115'
Σκηνοθέτης : James Wong
Ηθοποιοί : Mary Elizabeth Winstead , Ryan Merriman , Kris Lemche , Amanda Crew , Alexz Johnson


                                                           



The Final Destination 4 - ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ 4 (2009)



Κατά τη διάρκεια μιας μέρας αγώνων αυτοκινήτου που κανονικά θα έπρεπε να είναι γεμάτη δράση και συγκίνηση, ο Νικ Ο'Μπάνον έχει ένα τρομακτικό προμήνυμα: μια πλειάδα παράξενων γεγονότων προκαλούν μαζικές συγκρούσεις αυτοκινήτων. Τα φλεγόμενα οχήματα εκρήγνυνται, τα θραύσματα σκοτώνουν βίαια τους φίλους του, ενώ το άνω διάζωμα των κερκίδων υποχωρεί και τον καταπλακώνει. Ξυπνώντας από αυτόν τον τρομακτικό εφιάλτη, ο Νικ καταλαμβάνεται από πανικό και πείθει την αγαπημένη του, Λόρι και τους φίλους τους, Τζάνετ και Χαντ να φύγουν... δευτερόλεπτα πριν γίνει πραγματικότητα ο τρομακτικός εφιάλτης του. Πιστεύοντας ότι έχουν ξεγελάσει τον θάνατο, οι τέσσερις φίλοι αντιμετωπίζουν διαφορετικά τη ζωή. Δυστυχώς όμως, για τον Νικ και την Λόρι, αυτό ήταν μόνο η αρχή. Καθώς τα προμηνύματα του Νικ συνεχίζονται και οι επιζήσαντες των συγκρούσεων αρχίζουν να πεθαίνουν ένας-ένας με όλο και πιο βάναυσο τρόπο, ο Νικ πρέπει να βρει τον τρόπο να ξεγελάσει μια για πάντα τον θάνατο, πριν φτάσει και γι'αυτόν η αποφράδα ώρα.

IMDB
Σκηνοθεσία: ΝΤΕΙΒΙΝΤ Ρ.ΕΛΙΣ
Σενάριο: ΕΡΙΚ ΜΠΡΕΣ, ΤΖΕΦΡΙ ΡΕΝΤΙΚ
Ηθοποιοί: ΣΑΝΤΕΛ ΒΑΝΣΑΝΤΕΝ , ΜΠΟΜΠΙ ΚΑΜΠΟ , ΧΕΙΛΙ ΓΟΥΕΜΠ , ΝΙΚ ΖΑΝΟ , ΚΡΙΣΤΑ ΑΛΕΝ
Διάρκεια: 82 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2009
Χρονολογία παραγωγής: 2009
Είδος: Horror | Thriller


                                                           


Final Destination 5 - ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ 5 (2011)



11 χρόνια μετά την έκρηξη στην πτήση 180, ο Σαμ Λόουτον έχει την φαντασίωση πως βρίσκεται πάνω σε μια γέφυρα κι αυτή καταρρέει σκοτώνοντας πολύ κόσμο. Καθώς το όραμα γίνεται πραγματικότητα, ο Σαμ καταφέρνει να επιβιώσει, σώζοντας και μερικούς άλλους. Όμως, ο Σαμ και η κοπέλα του, Μόλι, αρχίζουν να συνειδητοποιούν πως ο θάνατος δεν είπε την τελευταία του λέξη.

IMDB
Είδος Ταινίας :Horror | Thriller
Χώρα Παραγωγής :USA
Επίσημη Πρεμιέρα :8 September 2011
Απόδοση Διαλόγων :Marios1909
Σκηνοθέτης :Steven Quale
Σεναριογράφος :Eric Heisserer, Jeffrey Reddick
Πρωταγωνιστές :Nicholas D'Agosto, Emma Bell and Arlen Escarpeta


                                                         


Share this article :
 
Support : Copyright © 2011. Filmer-Club - All Rights Reserved
Template Created by Filmer-Club
Proudly powered by Blogger