Latest Movie :

Crank - Collection (2006-2009)

Εργάζεται στο Λος Άντζελες. Επάγγελμα: πληρωμένος δολοφόνος. Νο1 hitman για τον περίφημο κακοποιό Καρλίτο. Όμως, ο γνωριμία του με την Ιβ, θα τον αλλάξει. Θα τα βροντήξει όλα για μια νέα αρχή. Οι... κακοποιοί, όμως, έχουν διαφορετική γνώμη. Ένα πρωί ο Τζεβ θα ξυπνήσει... μουδιασμένος. Τον περιμένει ένα... μήνυμα: είναι γραμμένο σε dvd και σε αυτό εμφανίζεται ο θανάσιμος εχθρός του και μαφιόζος, ο... Βερόνα, που τον ενημερώνει πως, όσο κοιμόταν, του έκαναν μια ένεση με δηλητήριο: μια τοξίνη γνωστή ως «Κοκτέιλ Πεκίνου».
Η μόνη τοξίνη που μπορεί να δράσει επιβραδυντικά και ουσιαστικά να καθυστερήσει το... μοιραίο είναι η... αδρεναλίνη! Οι χτύποι της καρδιάς του Τζεβ πρέπει να βρίσκονται μονίμως πάνω από ένα συγκεκριμένο αριθμό. Επομένως, ο Τζεβ πρέπει να διατηρήσει την αδρεναλίνη του σε υψηλά επίπεδα, ψάχνοντας συγχρόνως τον αντίπαλό του για να τον εκδικηθεί και για να βρει το πραγματικό αντίδοτο που θα τον σώσει μια και καλή. Τι κάνει ο Τζεβ για να είναι στην... τσίτα; Σνιφάρει κόκα από το πάτωμα δημόσιας τουαλέτας, πίνει το ένα red bull μετά το άλλο, πηγαίνει σε νοσοκομείο για να «φορτίσει» την καρδιά του σε... απινιδοτή, «σουτάρει» επινεφρίνη στις φλέβες του (συνθετική αδρεναλίνη ουσιαστικά), παίζει κυνηγητό με την αστυνομία στο δρόμο, κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο με τη φιλενάδα του, κλέβει καταστήματα, πλακώνεται με περαστικούς κτλ. Θα τα καταφέρει να παραμείνει ζωντανός;

Βαθμολογία 7.0/10






Crank 2: High Voltage (2009)

Ο αρχηγός της κινεζικής μαφίας αφαιρεί την καρδιά του Τσεβ Τσέλιος και την αντικαθιστά με μια επαναφορτιζόμενη. Εκείνος πρέπει να τη βρει και να την πάρει πίσω εγκαίρως, φορτίζοντας τακτικά τη δική του για να συνεχίσει να λειτουργεί.















Share this article :
 
Support : Copyright © 2011. Filmer-Club - All Rights Reserved
Template Created by Filmer-Club
Proudly powered by Blogger