Latest Movie :

Transporter - Collection (2002-2008)

Ο Frank μετά την απόφασή του να αποσυρθεί από τις ειδικές δυνάμεις, ζει στη νότια Γαλλία. Η νέα του απασχόληση είναι να μεταφέρει πακέτα - συχνά υπόπτου περιεχομένου - με την πειραγμένη του BMW. Για να αποφεύγει τους μπελάδες που συνεπάγεται η δύσκολή δουλειά του, ο Frank ακολουθεί τρεις απαράβατους κανόνες: «ποτέ μην αλλάζεις τη συμφωνία», «ποτέ μη ρωτάς ονόματα» και «ποτέ μην κοιτάς το περιεχόμενο του πακέτου». Τα προβλήματα θα κάνουν την εμφάνισή τους όταν εκείνος θα παραβεί τον τρίτο. Το τελευταίο δέμα που πρέπει να παραδώσει του κινεί την περιέργεια καθώς μοιάζει ζωντανό! Ανοίγοντάς το θα βρει μέσα μια νεαρή ασιάτισσα. Όπως αποδεικνύεται πρόκειται για την κόρη ενός Κινέζου μαφιόζου ο οποίος μεταφέρει λαθραία, συμπατριώτες του στη Γαλλία. Οι παραλήπτες του πακέτου δεν θα είναι και ιδιαίτερα χαρούμενοι όταν μάθουν ότι το «δέμα» ανοίχτηκε, αρχίζοντας ένα ανελέητο κυνηγητό εναντίον του Frank.

Είδος Ταινίας: Δράσης Περιπέτεια
Σκηνοθέτης: Louis Leterrier & Corey Yuen
Σενάριο: Luc Besson | Robert Mark Kamen
Ηθοποιοί: Jason Statham, Qi Shu, Francois Berleand, Ric Young, Doug Rand, Douglas Schulze






Ο Φρανκ (Τζέησον Στέηθαμ) τον τελευταίο μήνα εργάζεται ως οδηγός της πλούσιας οικογένειας Μπίλινγκς, για λογαριασμό της οποίας πηγαινοφέρνει τον γιόκα τους στο σχολείο. Ο πατέρας (Μάθιου Μοντίν) είναι αυτός που αποκαλείται από τα ΜΜΕ ως ο «Τσάρος κατά των ναρκωτικών». Ο υιός Μπίλινγκς όμως είναι στόχος κακοποιού προς απαγωγή, μια απαγωγή που κρύβει πίσω της κάτι πολύ πιο σατανικό από μια απλή απαίτηση λύτρων. Για κακό δικό τους όμως ο Φρανκ είναι εκεί. Και δεν έχει κανένα σκοπό να αθετήσει την υπόσχεση που έδωσε στον μικρό πως δεν θα αφήσει κανέναν να τον πειράξουν.

Είδος Ταινίας: Δράσης Περιπέτεια
Σκηνοθέτης: Louis Leterrier
Σενάριο: Luc Besson, Robert Mark Kamen
Ηθοποιοί: Jason Statham, Alessandro Gassman, Amber Valletta, Kate Nauta, Matthew Modine, Jason Flemyng, Keith David, Hunter Clary, Shannon Briggs









Ο Φρανκ Μάρτιν (Τζέισον Στέιθαμ) επιστρέφει ξανά στην ενεργό δράση και για τρίτη συνεχόμενη φορά αναλαμβάνει το ρόλο του «μεταφορέα». Στόχος του είναι να μεταφέρει τη νέα και μυστηριώδη Βαλεντίνα (Ναταλία Ρουντάκοβα), κόρη ενός υπουργού της Ουκρανίας, από τη Μασσαλία στην Οδησσό. Στην πορεία του όμως συναντάει δύο σημαντικά εμπόδια: τον Τζόνσον (Ρόμπερτ Νέπερ), που θέλει πάσει θυσία να εμποδίσει το ταξίδι τους, κι έναν εκρηκτικό μηχανισμό που απειλεί να ανατινάξει τον ίδιο τον Φρανκ εάν απομακρυνθεί από το αυτοκίνητό του σε απόσταση μεγαλύτερη των 20 μέτρων. Κίνδυνος, έρωτας, ένταση και άρτια χορογραφημένες αναμετρήσεις σώμα με σώμα είναι τα συστατικά της νέας, συναρπαστικής ταινίας δράσης σε σενάριο και παραγωγή Λικ Μπεσόν.

Είδος Ταινίας: Δράσης Περιπέτεια
Σκηνοθέτης: Olivier Megaton
Σενάριο: Luc Besson, Robert Mark Kamen
Ηθοποιοί: Jason Statham, François Berléand, Natalya Rudakova, Robert Knepper, Jeroen Krabbé, Alex Kobold, David Atrakchi, Yann Sundberg, Eriq Ebouaney, David Kammenos, Silvio Simac




Share this article :
 
Support : Copyright © 2011. Filmer-Club - All Rights Reserved
Template Created by Filmer-Club
Proudly powered by Blogger