Latest Movie :

The Lord Of The Rings - Collection (2001-2003)

Η Συντροφιά Του Δαχτυλιδιού

Η συναρπαστική ιστορία του του Φρόντο Μπάγκινς, στη φοβερή μάχη κατά του «Σκοτεινού 'Αρχοντα», Σάουρον, για να σώσει τη Μέση Γη από το «Κακό»! Ο Φρόντο και η Συντροφιά ξεκινούν για ένα μακρύ ταξίδι, χωρίς επιστροφή, με σκοπό να απαλλάξουν τη Γη από την πηγή της δύναμης του Σάουρον, που δεν είναι άλλη από το Ένα Δαχτυλίδι, το οποίο διαθέτει τόση δύναμη, ώστε δεν μπορεί να καταστραφεί! Η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού με την πολύτιμη βοήθεια του καλού Μάγου Γκάνταλφ, έρχεται αντιμέτωπη με μάγους, ξωτικά, τέρατα, δαίμονες και πανάρχαια ξόρκια, αποδεικνύοντας ότι η πίστη, το θάρρος και η δύναμη, που κρύβουμε μέσα μας, μπορεί να νικήσει και τις πιο σκοτεινές δυνάμεις!

Είδος Ταινίας: Περιπέτεια, Φαντασία, Δράση
Σκηνοθέτης: Πίτερ Τζάκσον /Peter Jackson
Ηθοποιοί: Ελάιτζα Γουντ, Ίαν ΜακΚέλεν, Βίγκο Μόρτενσεν, Ορλάντο Μπλουμ, Κέιτ Μπλανσέτ, Κρίστοφερ Λι, Λιβ Τάιλερ, Ίαν Χολμ, Μιράντα Όττο, Σον Μπίν, Σον 'Aστιν, Τζόν Ρις-Ντέηβις, Κάρλ Ούρμπαν, Ντόμινικ Μόναχαν, Χιούγκο Γουίβινγκ, Μπερνάρντ Χιλ, Μπίλυ Μπόιντ..



                                                         


Οι Δύο Πύργοι

Η Συντροφιά έχει πλέον διαλυθεί, η ανάγκη όμως, να καταστραφεί το Ένα Δαχτυλίδι παραμένει επιτακτική. Οι Φροντο και Σαμ πρέπει τώρα, να εμπιστευθούν, τις ίδιες τους τις ζωές στον Γκόλουμ, αν θέλουν να βρουν το δρόμο για την Μόρντορ. Καθώς ο στρατός του Σάρουμαν πλησιάζει, όσοι γλύτωσαν από τη Συντροφιά του Δαχτυλιδιού προετοιμάζονται, μαζί με τους Ανθρώπους και τα άλλα Πλάσματα της Μέσης Γης, για τη τελική μάχη! Ο Πόλεμος για το Δαχτυλίδι έχει αρχίσει. 














Η Επιστροφή Του Βασιλιά

Η τελική μάχη για τη σωτηρία της Μέσης Γης αρχίζει... Ο Φρόντο και ο Σαμ, καθοδηγούμενοι από το δαιμόνιο Γκόλουμ, συνεχίζουν το επικίνδυνο ταξίδι τους στην κόλαση της Μόρντορ, στην προσπάθειά τους να φθάσουν στο Βουνό του Χαμού και να καταστρέψουν το Ένα Δαχτυλίδι! Ταυτόχρονα, ο 'Αραγκορν, ο Βασιλιάς του Τίτλου και πραγματικός άρχοντας του θρόνου της Γκόντορ, θα αναλάβει τα καθήκοντά του - να οδηγήσει την νέα συμμαχία των Ανθρώπων, των Ξωτικών και των Νάνων εναντίον των πολυάριθμων δυνάμεων του 'Αρχοντα του Σκότους, Σάουρον, ώστε η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού να κατορθώσει να ολοκληρώσει την αποστολή της!

   





Share this article :
 
Support : Copyright © 2011. Filmer-Club - All Rights Reserved
Template Created by Filmer-Club
Proudly powered by Blogger