Latest Movie :

Rec - The Collection (2007-2012)

Rec 1 (2007)
Δύο ρεπόρτερ τοπικού καναλιού ακολουθούν μια ομάδα πυροσβεστών στη βραδινή τους βάρδια. Στόχος της live εκπομπής είναι να καταγράψει τις συνθήκες εργασίας των πυροσβεστών και τις καταστάσεις υψηλού κινδύνου που αντιμετωπίζουν στη δουλειά τους. Στην πρώτη κλήση που δέχονται, οι πυροσβέστες πρέπει να σώσουν μια ηλικιωμένη γυναίκα που βρίσκεται παγιδευμένη στο διαμέρισμά της. Όμως κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κάτι πηγαίνει τραγικά στραβά… Αυτό που αρχικά έμοιαζε μια απλή επιχείρηση ρουτίνας γρήγορα μετατρέπεται σε εφιάλτη. Παγιδευμένοι μέσα στο κτίριο, οι πυροσβέστες και το τηλεοπτικό συνεργείο έρχονται αντιμέτωποι με μια άγνωστη και θανάσιμη απειλή. Κάτι μοχθηρό και δυσοίωνο εξαπλώνεται ανεξέλεγκτα σε όλο το κτίριο. Οι κανόνες αντιστρέφονται. Τώρα το μόνο που έχει σημασία είναι να κρυφτείς, να επιβιώσεις, να βρεις απεγνωσμένα έναν τρόπο διαφυγής… Και να μην σταματήσεις να καταγράφεις. Μέχρι την τελευταία στιγμή. Ό,τι κι αν συμβεί.

Σκηνοθεσία:Jaume Balagueró, Paco Plaza
Συγγραφείς:Jaume Balagueró, Paco Plaza
Ηθοποιοί:Manuela Velasco, Ferran Terraza and Jorge-Yamam Serrano
Είδη:Τρόμου | Θρίλερ
Διάρκεια:78 λεπτά

                                                   


Rec 2 (2009)
Η δράση συνεχίζεται στο σίκουελ του [Rec], με έναν γιατρό και μια ομάδα SWAT εφοδιασμένη με βιντεοκάμερες να στέλνονται στο σφραγισμένο διαμέρισμα για να ελέγξουν την κατάσταση. προβλέπεται ακόμη μια νύχτα πανικού, μέσα στην φονική πολυκατοικία της Μπαρτσελόνα. Αυτή τη φορά μάλιστα, οι αρχές είναι πιο οργανωμένες αφού στέλνουν μια ολόκληρη διμοιρία, για να δει τι πραγματικά κρύβεται, πίσω από τις πόρτες και τους φοβιστικούς διαδρόμους του κτιρίου. Τους φουκαράδες! Οι Σπανιόλοι για να είμαι ειλικρινής τα πάνε περίφημα στον κλάδο του Horror και ο Balaguero, ο πρωτεργάτης του συνθήματοςταινίες που θα σε κρατήσουν ξάγρυπνο είναι με ευκολία ο σημαιοφόρος τους. 

Σκηνοθεσία: Jaume Balagueró, Paco Plaza
Συγγραφείς: Jaume Balagueró, Paco Plaza
Είδη: Τρόμου | Θρίλερ
Διάρκεια: 85 λεπτά

                  για το πρώτο μέρος της ταινίας                             για το δεύτερο μέρος της ταινίας

                                              




                                      Rec 3 Genesis (2012)

Η δράση λαμβάνει χώρα τώρα μίλια μακριά από την αρχική του θέση και εν μέρει στο φως της ημέρας, δίνοντας στην ταινία μια εντελώς ανησυχητική νέα πραγματικότητα. Η μόλυνση έχει εγκαταλείψει το κτίριο. Σε μια έξυπνη συστροφή, που συγκεντρώνει τα διαγράμματα των δύο πρώτων ταινιών, αυτό το τρίτο μέρος του έπους λειτουργεί επίσης ως αποκωδικοποιητή να αποκαλύψει πληροφορίες που κρύβονται στις δύο πρώτες ταινίες και αφήνει ανοιχτή την πόρτα για την τελική δόση, [το μέλλον "REC ] 4 Αποκάλυψη ».

Σκηνοθεσία: Paco Plaza
Συγγραφείς:Luiso Berdejo, Paco Plaza
Ηθοποιοί:Leticia Dolera, Javier Botet and Diego Martín
Είδη: Δράμα | Τρόμου | Θρίλερ




                                                     


Share this article :
 
Support : Copyright © 2011. Filmer-Club - All Rights Reserved
Template Created by Filmer-Club
Proudly powered by Blogger