Latest Movie :

Ice Age - The Collection (2002-2012)


Η Εποχή των Παγετώνων (2002)

Είκοσι χιλιάδες χρόνια πριν. Η εποχή των Παγετώνων έχει αρχίσει. Η Γη είναι ένας θαυμαστός κόσμος γεμάτος κινδύνους. Προκειμένου να αποφύγουν το κρύο, τα μεγαλοπρεπή πλάσματα του πλανήτη - και μερικά μικρά και νωθρά - μεταναστεύουν προς το νότο. Μοναδικές εξαιρέσεις είναι ένα μαλλιαρό μαμούθ που απαντά στο όνομα Μάνι και του αρέσει να κάνει πράγματα με τον δικό του τρόπο και ένας γιγάντιος βραδύποδας που τον λένε Σιντ.










Η Εποχή των Παγετώνων 2: Η Απόψυξη (2006) 

Ο κόσμος του πάγου λιώνει σιγά-σιγά. Τα πλάσματα της εποχής των παγετώνων όλα φαίνονται να διασκεδάζουν με πισίνες που δημιουργούνται από το λιώσιμο των πάγων. Μεταξύ των οποίων και οι τρεις πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας: ο Μάνι, ο Σιντ και οΝτιέγκο. Ο Σιντ ανοίγει ένα μικρό στρατόπεδο ημέρας, όπου κανένα από τα νεότερα πλάσματα τον παίρνουν στα σοβαρά. Γρήγορα οΤόνι, ένας τοπικός καλλιτέχνης ισχυρίζεται ότι η γη θα πλημμυρίσει και ότι ο φλοιός και τα καλάμια που πουλάει είναι απαραίτητα για να μείνουν ζωντανοί. Ο Μάνι απορρίπτει την ιδέα, αλλά είναι έξαλλος όταν βλέπει ότι ο Σιντ θα προσπαθήσει να κάνει υψηλή κατάδυση από ένα γιγαντιαίο καταρράκτη.

Διάρκεια: 91 λεπτά
Σκηνοθεσία: Κάρλος Σαλντάνα








Η Εποχή των Παγετώνων 3: Η Αυγή των Δεινοσαύρων (2009) 


Στο τρίτο μέρος της αγαπημένης σειράς ”Ice Age”, ο Σκρατ θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στο βελανίδι και την αγάπη, ο Σιντ μπλέκει σε μπελάδες όταν προσπαθεί να φτιάξει μια οικογένεια κλέβοντας αυγά δεινόσαυρου, ο Μάνι και η Έλλη περιμένουν τη γέννηση του μωρού-μαμούθ τους, ενώ ο Ντιέγκο ανησυχεί πως έχει αρχίσει να εξημερώνεται επικίνδυνα. 

Σκηνοθεσία: Κάρλος Σαλντάνα
Διάρκεια: 94 λεπτά









Ο κωδικός της ταινίας είναι: 123




Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ 4: Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝ (2012)
Η τελευταία προσπάθεια του Σκρατ να θάψει το βελανίδι του, καταλήγει στο κέντρο της Γης, προκαλώντας σεισμική δραστηριότητα τέτοιου μεγέθους, λες και η Μητέρα Φύση αποφάσισε να ανακαινίσει ολόκληρο τον πλανήτη. Η κίνηση των ηπείρων ωθεί τον Μάνι, τον Σιντ και τον Ντιέγκο στη θάλασσα, χωρίζοντάς τους από την υπόλοιπη παρέα. Ο Μάνι υπόσχεται στην Έλι ότι θα γυρίσει πίσω, αλλά δεν γνωρίζει πώς θα το καταφέρει. Χρησιμοποιώντας το παγόβουνό τους ως προχειροφτιαγμένο καράβι, το τρίο ξεκινά μια επική θαλάσσια περιπέτεια, που θα τους οδηγήσει σε ηρωικές πράξεις, πέρα από κάθε προηγούμενο. Στο μεγάλο αυτό ταξίδι της επιστροφής, έρχονται αντιμέτωποι με εξωτικά θαλάσσια πλάσματα, πειρατές και ανακαλύπτουν έναν νέο κόσμο. Όσο για τον Σκρατ, αυτή τη φορά, κυνηγάει το βελανίδι του σε μέρη που κανένας προϊστορικός σκίουρος δεν έχει βρεθεί ποτέ.

Είδος Ταινίας: Κινούμενα Σχέδια | Περιπέτεια | Κωμωδία
Ελληνική Πρεμιέρα: 5 July 2012 (Greece)
Σκηνοθέτης: Steve Martino, Mike Thurmeier
Σενάριο: Michael Berg (screenplay), Jason Fuchs (screenplay)
Ηθοποιοί: Ray Romano, Denis Leary and John Leguizamo
Διάρκεια: 1h 24 Λεπτά
Imdb: 6.7 /10
Ελληνικες φωνες: Γιαννης Μπεζος, Πετρος Φιλιππιδης, Μαρινα Τσιγονακη, Γρηγορης Πατρικαρεας
imdb:http://www.imdb.com/title/tt1667889/




                                                         










Share this article :
 
Support : Copyright © 2011. Filmer-Club - All Rights Reserved
Template Created by Filmer-Club
Proudly powered by Blogger