Latest Movie :

Cowboys And Aliens (2011)

Η ιδέα του σκηνοθέτη Τζον Φέβριου είναι εξωπραγματική! Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο Τζέιμς Μποντ πολεμούν εξωγήινους στην Αριζόνα του 1873.
Την Αριζόνα του μακρινού 1873 επισκέπτεται μία απειλή που δεν προέρχεται απ’ το δικό μας κόσμο. Ένας ξένος (Daniel Craig), χωρίς καμία μνήμη τού τι έχει προηγηθεί, εντοπίζεται στη μέση του πουθενά από ντόπιους cowboys. Στον αριστερό καρπό του βρίσκεται ένα περίεργο μεταλλικό gadget. Ηαναζήτηση της ταυτότητάς του θα τον φέρει στην πόλη Absolution, ένα μέρος όπου κανείς δεν συμπαθεί τους ξένους και όλοι υποκύπτουν στις επιταγές του σκληροτράχηλου Woodrow Dolarhyde (Harrison Ford). Αυτό όμως που έρχεται από το μακρινό διάστημα δεν κάνει διακρίσεις και σύντομα θα αποδειχτεί ότι η μοναδική ελπίδα της πόλης εναποτίθεται σε αυτό τον ξένο.
Το φιλμ: Πάνε χρόνια από τότε που κολλούσαμε μπροστά στην τηλεόραση, εκστασιασμένοι μπροστά στις ατελείωτες μάχες ανάμεσα σε καουμπόηδες και Ινδιάνους. Οι καιροί όμως έχουν αλλάξει και η απειλή στη θρυλική Άγρια Δύση είναι πλέον αγνώστου ταυτότητας, εξελιγμένη και εξ ουρανού. Με τη συμμετοχή στην παραγωγή του μεγάλου δασκάλου του sci-fi, Steven Spielberg, τον Jon Favreau στη σκηνοθετική καρέκλα, μία στρατιά από σεναριογράφους (για την ακρίβεια οχτώ) να δουλεύουν τη διασκευή του ομώνυμου comic και hot ονόματα να στελεχώνουν το cast (Daniel Craig, Harrison Ford, Olivia Wilde, Sam Rockwell, Paul Dano), το Cowboys and Aliens παντρεύει πολύ έξυπνα την επιστημονική φαντασία με το γουέστερν.

Διάρκεια:120′
Παραγωγή:2011
Ημ/νία Εξόδου:15/09/2011
Σκηνοθέτης:Τζον Φαβρό
Παίζουν:Χάρισον Φορντ, Ντάνιελ Κρεγκ, Ολίβια Γουάιλντ, Σαμ Ρόκγουελ
Κατηγορία:Action,Sci-Fi,Thriller,Western



Share this article :
 
Support : Copyright © 2011. Filmer-Club - All Rights Reserved
Template Created by Filmer-Club
Proudly powered by Blogger