Latest Movie :

Iron Man Collection (2008-2013)

Iron Man (2008)

Ο Τόνυ Σταρκ, ένας εφευρέτης φτιάχνει μια ατσαλένια στολή εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα όπλα. Γίνεται ο πανίσχυρος Iron Man και κανείς δεν μπορεί να τον νικήσει.

Συγγραφείς: Mark Fergus , Hawk Ostby, Art Marcum ,Matt Holloway ,Stan Lee,Don Heck,Larry Lieber,Jack Kirby
Ηθοποιοί: Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow and Terrence Howard
Είδη: Δράση | Περιπέτεια | Sci-Fi
Διάρκεια: 126 λεπτά
IMDB
Βαθμολογίες: 7.9
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας: 1η Μαΐου, 2008 (Ελλάδα)



                                      



                                       Iron Man (2010)
Τώρα πια ο κόσμος γνωρίζει πως ο πολυεκατομμυριούχος εφευρέτης Τόνι Σταρκ (Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ) είναι ο Iron Man, ο υπερ-ήρωας με την ιδιότυπη στολή. Παρόλη την πίεση της κυβέρνησης, του Τύπου και του κοινού να μοιραστεί την τεχνολογία του με τον στρατό, ο Τόνι είναι κάθετα αρνητικός στην προοπτική να αποκαλύψει τα μυστικά πίσω από τη στολή του Iron Man, καθώς φοβάται πως αυτές οι πληροφορίες θα πέσουν σε λάθος χέρια. Ο Τόνι καλείται να δημιουργήσει νέες συμμαχίες, με την πιστή Πέπερ πάντοτε στο πλευρό του, για να αντιμετωπίσει νέους και πανίσχυρους εχθρούς.

Σκηνοθεσία: Jon Favreau
Συγγραφείς: Justin Theroux ,Stan Lee,Don Heck,Larry ,Jack Kirby
Ηθοποιοί: Robert Downey Jr., Mickey Rourke and Gwyneth Paltrow
Είδη: Δράση | Περιπέτεια | Sci-Fi
Διάρκεια: 124 λεπτά
IMDB
Βαθμολογίες: 7.0
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας: 29ης Απριλίου 2010 (Ελλάδα)



                                                          



Iron Man 3 (2013)


Καθώς οι Avengers βρίσκονται ήδη στην τελική παραγωγή μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, ο Robert Downey Jr. παίρνει τη στολή του Iron Man και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την North Carolina όπου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα τον Ιούνιο του 2012.
Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως αρχική επιλογή για τα γυρίσματα ήταν το Michigan. Τα studios του ‘Raleigh Michigan Studios’ ήθελαν πάρα πολύ να φιλοξενήσουν την Marvel και φυσικά να εισπράξουν τη μερίδα του λέοντος από την τεράστια πίτα του προϋπολογισμού του Iron Man 3, αλλά η παραγωγή δεν τα βρήκε με την πολιτεία του Michigan, η οποία προσέφερε αρχικά $13 εκ. (εκπτώσεις σε φόρους κλπ κίνητρα) και που με τις διαπραγματεύσεις έφτασε στα $20 εκ. Επειδή όμως σύμφωνα με τους πολιτειακούς νόμους του Michigan το ποσό αυτό θα έπρεπε να εγκριθεί από νομικές υπηρεσίες η Marvel προτίμησε να μεταφέρει τα γυρίσματα στην North Carolina, η οποία προσέφερε το ίδιο ποσό των $20 εκ. αλλά χωρίς εγκρίσεις και πιθανές επιπλοκές.
Το Hollywood θεωρείται από τους πιο σκληρούς διαπραγματευτές σε θέματα χρημάτων, και το Michigan είχε ήδη χάσει και μέρος της παραγωγής των Avengers για τους ίδιους λόγους. Οι οικονομικοί παράγοντες στο Detroit σκέφτονται τώρα τα 200 εκ. περίπου που έχασαν με την μεταφορά των γυρισμάτων και δεν είναι καθόλου ευτυχείς!
Το Iron Man 3 θα σκηνοθετήσει ο Shane Black που είχε συνεργαστεί με τον Robert Downey Jr. και στο Kiss Kiss Bang Bang του 2005 και οι παραγωγοί ευελπιστούν να προσθέσει κάτι από το σαρδόνιο χιούμορ του στην τρίτη συνέχεια της σειράς, κάτι που ελπίζει και ο Downey Jr. που σε πρόσφατη συνέντευξή του στους Los Angeles Times είχε δηλώσει πως δεν ήταν πολύ ευχαριστημένος με ορισμένα πράγματα στο Iron Man 2 – παρότι η ταινία είχε τεράστια εμπορική επιτυχία.
Το Iron Man 3 προγραμματίζεται να βγει στις αίθουσες τον Μάιο του 2013.
Share this article :
 
Support : Copyright © 2011. Filmer-Club - All Rights Reserved
Template Created by Filmer-Club
Proudly powered by Blogger